FANDOM


Tijdlijn
1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Hoofdpersonage: Erik Goossens Afwezig Hoofdpersonage: Gunther De Batselier


Volledige naam Peter Van den Bossche
Bijnaam
Geboren op
Leeftijd
Gestorven op
Beroep Vernieuwingsmanager 'VDB Holding'
Relatie June Van Damme
Relatievorm Getrouwd


PeterVandenBossche
Peter Van den Bossche is de zoon van Guido Van den Bossche & Marie-Rose De Putter. Met zijn ex-vrouw Trudy Tack de Rixart de Waremme heeft hij een dochtertje Louise Van den Bossche. Hij is getrouwd met June Van Damme.


StamboomHEADER

StamboomLegenda
StamboomLijn
StamboomPeterVandenBossche


AlgemeenHEADER ErikGoossensTijd GuntherDeBatselierTijd Peter is de zoon van Guido Van den Bossche & Marie-Rose De Putter. Hij is CEO en productiemanager van VDB Fashion en vernieuwingsmanager van de VDB Holding. Vroeger was hij geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Hij kon moeilijk verleidingen weerstaan, gebruikte drugs en zat tijdlang in een sekte waar hij Willeke leerde kennen. Samen kregen ze één zoon die in de jungle opgroeide: Enriqué. Deze liet het leven toen Rita Van den Bossche hem aanreed met een vrachtwagen. Later trouwde Peter met Trudy Tack de Rixart de Waremme, met wie hij een dochter Louise Van den Bossche kreeg. Ook die relatie hield niet stand nadat Trudy verslaafd geraakte aan de drugs door Xavier Latour. Peter zocht steun bij June Van Damme, een zakenrelatie. En heel snel groeiden die twee naar elkaar toe, en besloten snel te trouwen. Dit zeer tegen de zin van zijn moeder Marie-Rose die June niet vetrouwt, zeker nadat ze te weten komt dat June haar ex-man gestorven is in verdachte omstandigheden. June wordt nu helemaal aanvaard in de familie.


[[File:FamiliaalHEADER.png|670px|link=] Peter is de zoon van Guido Van den Bossche & Marie-Rose De Putter. Hij is de kleinzoon van Anna Dierckx & Pierre Van den Bossche. Met zijn ex-vrouw Trudy Tack de Rixart de Waremme heeft hij een dochtertje, Louise Van den Bossche. Hij had eerder nog een zoontje Enriqué met Willeke De Vries, maar deze stierf toen hij nog een baby was.


CarrièreHEADER Na de dood van zijn vader werd Peter benoemd tot CEO van VDB Electronics. Later werd hij mede-CEO van de nieuwe VDB Holding. Nadat hij zijn kanker overwonnen heeft, wil Peter een sabbatjaar inlassen. Door de problemen bij de VDB Holding is dit niet mogelijk en keerde hij snel terug. Later werd er ook beslist om slechts één CEO te behouden en dit werd Véronique. Peter werd CEO van VDB Fashion, vernieuwingsmanager & productiemanager. Hij is ook de voorzitter van de Raad van Bestuur.


VerhaallijnHEADER June werkte jaren lang als Commercieel Directeur bij het Japans bedrijf Jet. Doordat Jet en VDB Electronics begonnen samen te werken, kwam June in contact met de Van den Bossches. Zo ook met Peter en Bert Van den Bossche. Ze krijgt gevoelens voor Peter en Bert krijgt gevoelens voor haar. Peter wijst haar af en Bert probeert haar voor zich te winnen. Nadien kiest Peter toch voor haar en Bert is woedend. Peter en June besluiten te trouwen, ook al is een deel van de familie tegen June omdat ze enkele dingen te weten zijn gekomen over Junes verleden door Bert en door Junes ex-schoonzus Marianne: Junes ex-man is gestorven in verdachte omstandigheden. Op de trouwdag van June en Peter probeert Bert June nog voor zich te winnen. June wordt emotioneel gechanteerd door Bert en besluit weg te gaan. Ze gaat even bezinnen. Wanneer Peter thuis komt en hij June niet vindt, roept hij iedereen op om te gaan zoeken. Hij vindt haar in de auto langs de Dijle, waar ze aan het nadenken was. June vertelt Peter wat er echt gebeurd was met haar ex-man. Seizoen 22HEADER


ExtraHEADER

  • Gunther Levi is de artiestennaam van Gunther De Batselier. Als acteur gebruikt hij liever zijn echte naam.


AfbeeldingenHEADER

PeterVandenBossche